Comanda mancare online

» Queen Mary Restaurant & Ballroom Oradea


Queen Mary Restaurant & Ballroom Oradea

Queen Mary Restaurant & Ballroom

Aer condiţionat Cu Meniu Vegetarian Free Wi-Fi Meniu pt. Copii Organizări evenimente Parcare Sală nefumători Salon fumători Servire la masă Terasă

MANCARE TRADITIONALĂ   |   RESTAURANT   |   SALATE   |   TAKE AWAY   |   TERASĂ

Comenzi telefonice: 0748.780.488
Comandă minimă: ~
Taxă de livrare: ~
Timp de livrare: ~
Adresă: Oradea, str. Teatrului nr. 1-2
Rezervări la: 0748.780.488
Deschis acum: Nu (08:00-16:30)
Plata cu card:
Comenzi online:
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Queen Mary Restaurant and Ballroom Oradea

Arhitectura seculara grandioasa Sala "Queen Mary" este parte integranta a Hotelului "Transilvania" - fostul Hotel "Pannonia" - element important a tezaurului arhitectonic oradean. Apreciata drept una dintre bijuteriile arhitecturale ale urbei inceputului de secol XX, cladirea amplasata in Piata Ferdinand, intre Hotel Astoria si Palatul Casei Centrale de Economii, a fost ridicata dupa planurile arhitectului oradean Guttmann József, intre anii 1903-1904. Ca stil, constructia urmeaza eclecticul cu amprente secession, cu precadere la interior. Arhitectonic, hotelul este o clădire de colţ cu două etaje, ridicata pe un plan dreptunghiular. Pe latura cu 7 axe dinspre Piata Ferdinand, cele 5 axe centrale sunt iesite din planul fatadei intr-un rezalit, acesta fiind marcat si de existenta unui al treilea etaj. Decor expresiv Sala de evenimente "Queen Mary" beneficiaza de accesorii de cea mai buna calitate, dar si de un design de interior spectaculos, extrem de modern, care se impleteste, la milimetru, cu aerul de epoca. Oglinzile vechi de un secol sunt scoase in evidenta printr-un concept vizual general bine gandit, iar draperiile grele amplifica inaltimea salii. Elementele moderne de design, precum barul de inspiratie a "bar yacht-urilor", materiale pretioase folosite la decorarea peretilor, a scaunelor si meselor, a pardoselii si a zonei de sonorizare completeaza tabloul de secol trecut, cu o tusa proaspata, moderna si de efect specifica secolului XXI. Pentru oamenii de ieri si cei de azi La parterul hotelului deschis în luna iunie 1904, functiona o cafenea de mari dimensiuni, un restaurant si "o gradina de iarna impozanta", iar in incaperile subsolului fusese amenajata o berarie. Incepand cu anul 1907, in salile hotelului a functionat cinematograful Urania. In perioada interbelica numele hotelului a devenit Palace, iar intre anii 1944 -1990, acesta a functionat sub denumireaTransilvania, denumire pastrata si azi. Restaurarea salii si redenumirea ei in Sala "Queen Mary" - Restaurant & Ballroom, continua traditia cladirii, aceea de a aduce sub cupola sa oameni care sa scrie cate o pagina de poveste, de istorie si, de evenimente de neuitat.

Orar

Luni 08:00 - 16:30
Marți 08:00 - 16:30
Miercuri 08:00 - 16:30
Joi 08:00 - 16:30
Vineri 08:00 - 16:30
Sâmbătă
Duminică

Coordonate GPS
Lat: 47.0570315
Lng: 21.930219599999987
Restaurantul Queen Mary Restaurant and Ballroom din Oradea vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Queen Mary Restaurant and Ballroom. Acest MANCARE TRADITIONALĂ din Oradea este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.