Comanda mancare online

» Rawyal Bucuresti Sector 1


Rawyal Bucuresti Sector 1

Rawyal

RESTAURANT   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: ~
Adresă: Strada Ardeleni nr. 24, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-23:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Rawyal Bucuresti Sector 1

Maestrii bucatari de la acest restaurant vegetarian din Bucuresti vor gati pentru dumneavoastra cu pasiune si o iscusinta iesita din comun mancaruri exceptionale care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat pe care va veti dori sa o reparcurgeti cu siguranta. Cea mai buna recomandare a mancarurilor exceptionale pe care dumneavoastra le veti descoperi in meniul celor de la restaurantul Rawyal o poate face chiar o comanda de mancare vegetariana in Bucuresti folosind portalul foodmenu.ro sau aplicatia pentru mobil foodmenu. Prin profesionalismul si atentia indreptata intotdeauna catre necesitatile dumneavoastra culinare se doreste oferirea unei experiente culinare placuta datorita careia dumneavoastra sa deveniti un client fidel al restaurantului Rawyal din Bucuresti.Simplu, rapid si eficient.

Poti verifica meniul restaurantului Rawyal si comanda mancare vegetariana cu doar cateva click-uri fiind sigur ca ai facut cea mai buna selectare. Restaurantul Rawyal pune la dispozitia clientilor sai o gama vasta si diversificata de mancare vegetariana in Bucuresti. Pentru a va indulci ziua, cei de la restaurantul Rawyal va vor oferi delicioase deserturi vegetariene precum: tort cu morcovi, tort cu ciocolata si banana, tort cu portocale si fructe de padure, smoothie din fructe si legume, ceaiuri si multe alte bunatati.

Foodmenu reinventeaza comenzile de mancare la domiciliu facandu-le simple si eficiente si este perecheul la care poti apela fara nici o ezitare, pentru orice livrare de mancare vegetariana la domiciliu in Bucuresti. Fie ca esti acasa, in vizita la prieteni sau la serviciu si vrei sa apelezi la o livrare de mancare vegetariana la domiciliu in Bucuresti, foodmenu te ajuta sa faci cea mai buna selectare. Rasfoind meniul acestui restaurant vegetarian din Bucuresti veti descoperi mancaruri precum: lasagna vegetariana, spaghete din dovleac, pizza vegetariana, guacamole iar lista poate continua.

Orar

Luni 11:00 - 23:00
Marți 11:00 - 23:00
Miercuri 11:00 - 23:00
Joi 11:00 - 23:00
Vineri 11:00 - 23:00
Sâmbătă 11:00 - 23:00
Duminică 11:00 - 23:00

Coordonate GPS
Lat: 44.447374
Lng: 26.11863399999993
Restaurantul Rawyal din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Rawyal. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.