Comanda mancare online

» Yoshi Bucuresti Sector 1


Yoshi Bucuresti Sector 1

Yoshi

RESTAURANT   |   MÂNCARE ASIATICĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 100 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Str. Banu Antonache nr. 40-44, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:30-22:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Yoshi Bucuresti Sector 1

Cea mai buna recomandare a priceperii si pasiunii cu care se gateste in bucataria restaurantului Yoshi sunt tocmai mancarurile exceptionale care se lasa descoperite in meniul acestui restaurant. Indiferent de locatia in care te afli foodmenu iti ofera cele mai bune oferte de mancare de la restaurantele din zona ta. Acasa, la birou sau in vizita la prieteni, foodmenu este perecheul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu. La categoria deserturilr cei de la restaurantul Yoshi va vor incanta cu produse precum: mont blanc, inghetata japoneza, tiramisu si multe alte bunatati pe care le veti descoperi in meniul acestui restaurant.

Numai cateva click-uri cheama mancare la tine cu mancarea preferata de la restaurantul Yoshi. Este bine cunoscut faptul ca mancarea japoneza promoveaza un stil de viata sanatos si echilibrat iar rasfoind meniul restaurantului Yoshi veti descoperi o varietate de mancaruri pregatite in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi culinare. Restaurantul Yoshi este unul cu specific japonez iar maestrii bucatari de la acest restaurant cunosc foarte bine secretele si traditiile acestui stil culinar, fapt care se reflecta in calitatea si savuarea deosebita a mancarurilor pe care le puteti comanda online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau sa aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Personalul de la acest restaurant va trata clientii intotdeauna cu profesionalism iar atentia acestora la detalii fac din Yoshi un pereche la care puteti apela cu incredere atunci cand vreti sa comandati mancare japoneza in Bucuresti.A comanda mancare japoneza este acum la indemana oricui. Simplu, rapid si eficient!.

Printre retetele de mancare pe care cei de la acest restaurant le pun la dispozitia clientilor sai se regasesc: mancaruri din fructe de mare, sushi, creveti, piept de rata si multe altele.

Orar

Luni 11:30 - 22:00
Marți 11:30 - 22:00
Miercuri 11:30 - 22:00
Joi 11:30 - 22:00
Vineri 11:30 - 22:00
Sâmbătă 11:30 - 22:00
Duminică 11:30 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.460641
Lng: 26.099872199999936
Restaurantul Yoshi din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Yoshi. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.